Juldagsmorgon!!

God fortsättning på er alla!

Nu blir ni väl helt chockade! Jag uppdaterar!! Mitt i julfriden..

Julafton, varför går det så fort???
En dag med mycket förväntningar hos många..

Vi började dagen raskt! Upp o förbereda vad som kunde göras, baka bröd (gör alltid det. o så även i år), kokade ägg, fram med stora julduken osv. Sen var det dags för ett ovanligt inslag!
Vi åkte i väg på födelsedagsfest!! En kompis fyllde jämt, o hon hade bestämt att någon gång skulle hon få fira  på  sin dag!! O det var i år!
O det gjorde hon med besked!! Vi var många som hittade dit, säkert närmare ett femtiotal........ Massor med mat o dryck! Undrar hur länge hon var vaken igår?? Tror inte så länge....

Sen var det hem o fortsätta i vanliga banor.. Glögg, mat i massor (hade ont i magen hela natten...)
O  sen kom tomten.......T o m jag hade tydligen varit snäll, fick flera paket.
Sötaste kommentaren kom från Jakob, hade b la köpt en duschcreme, frågade om det var rätt om jag tyckte om den?
 -Jag tyckte att den luktade så gott, sa han, den luktade du när jag valde... Han e väl söt det lilla livet!!

Men den skönaste stunden tycker jag är när alla åkt hem, disken är undanplockad o man kan slänga sig i soffan o bara njuta..............Åh så skönt!

Zorro fick oxå flera paket, två aktivitetsbollar, att försöka få ut godiset tog på krafterna...
I morse när jag steg upp, orkade han inte ens lyfta på huvudet....Har väl aldrig hänt när jag stigit upp!!

Jag har "lyckan" att slippa sova länge idag, utan fått upp o åka till jobbet! Ska tillbringa detta dygnet med att köra ambulans i Broby, suck! Som min Niklas sa, mamma, du har verkligen lyckats med jobbpassen i år!! Lussenatten, skolavslutningen, juldagen o nyårdafton!! Grattis!!
Ligger lite i det!! Livet är en prövning!! I natt får vi väl ut o asa på alla överförfriskade som är ute o festar en gång om året o misslyckas..Eller får stryk!!

Men, snart  är det semester i sikte. 2 januari åker vi iväg till Sydafrika! O vad jag längtar!! Behöver det så väl känner jag!! O då ska jag fota mycket, lovar att återberätta en massa, ni kommer nog bli trötta på mig, men det är ju bara att låta bli o läsa!!

För övrigt mår jag bättre nu med min sjuka. Trodde inte att jag skulle bli så tagen av att jag fått en kronisk sjuka. Men så var det. Ulcrös colit låter ju inte så farligt, o är inte det heller, men nu fick jag det, o ska hantera all medicin...
Kan säga att det blev frikort efter mitt apoteksbesök o en hel papperskasse med medicin..Då kom det några tårar kan jag lova...Men skam den som ger sig, nu känns det bättre igen, men måste ju se till att ha o ta mina piller, o halva packningen blir nog just piller.. Det är i alla fall så (vilket jag var rädd för) att jag inte kunnat påverka att jag blivit sjuk. Inte p ga av mycket jobb, eller rubbad dygnsrytm...Puh, tänk om jag behövt ändra på mig!!!
Det bara kommer....O det har det visst gjort...

Nog om det, Ingela, du undrade om anlagsspåret? Ja, jag skulle ju, men faktiskt besinnade jag mig, o väntar tills vi kommer hem igen. Kände att jag ej orkade. Inte minst för Zorros skull. Vi måste vara i balans båda!!

Men vi har varit med på ännu en andjakt! O det är ju så kul. Men jag tyckte inte det när vi kom dit sist. De berättade att där var två tikar i höglöp!! Ve o fasa tyckte jag. Hur ska detta gå, med en yster kille som Zorro....Skulle jag få rätt på honom eller skämmas??
Men faktiskt gick det bra, placerades såklart inte på samma ställe som tjejerna, o jag lyckades hålla honom på rätt köl, att ta fåglar i inget annat! Han apporterar bra, men släpper för tidigt. En träningssak såklart, men vill ha in det NU!!
Så vi måste träna vidare, saknar er alla hoppas på att få träffa er när vi kommer hem, för nu får vi ta nya tag!!

Ha en fortsatt skön jul på er alla!!

Kramar från Cissi o Zorro




God Jul

image9

Vi önskar er alla en riktigt God Jul!!

Cissi o Zorro m fam

RSS 2.0