Zorro o jag!!

Välkomna till vår blogg!

Vi, det är ju jag, cissi. En som blivit lite tokig enligt mina vänner!! Jag det får man väl tåla... Det som är anledningen att jag blivit tokig är , Zorro Zaffran, som kommer från Meitas förstås!!

Resten av familjen består av , min man Lasse, som inte känner igen sin fru!! Har inte luskat ut om det är positvt eller negativt ännu?? Men men, så länge han inte klagar högljutt så.

Våra tre killar, Christoffer20 år, Niklas snart 18, o Jakob som fyller 13 alldeles snart!!

Jakob o Niklas delar mest mitt intresse med hundar. Men de tycker nog ibland att det blir för mycket. Niklas trodde nog att det slagit runt i sommras när jag stob bakom stugan o kastade duva o kråka för fullt. Hans blick var lite orolig. Men jag sa att det var helt lugnt o normalt beteende!!

Vi bor i Olseröd, utanför Degebera på en gård. Med mycket skog o mark, till Zorros stora glädje. Jag håller på för fullt med att bearbeta Lasse att han ska ta upp sitt jaktintresse, kan man tycka att han borde!! Vi har ju mycket jaktmark, o så kul Zorro skulle tycka om detta. Men ännu bara suckar han o mumlar något....

Men jag är rätt envis....

Igår var vi, Ingela o Marie o tränade i Hörby. Det är så kul att träna tillsammans. När jag kör hem längtar jag redan till nästa tillfälle, o det är ju redan på tisdag tack o lov!!

Ska ut nu o träna på stoppsignal, o lite linjetag!! Sedan blir det en tur till affären för att beställa blod, om det nu går, så vi kan komma igåg med spårträningen... O det är ju så himla kul också!!

Ja allt med att komma ut med min pärla är härligt, en underbar kontrast mot mitt jobb i vården där tempot är ganska högt o intensivt. Detta med Zorro är en välgärning för kropp o själ....

Så, på återseende, får se om jag kan lyckas att få in några bilder med tiden....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0